Nézett ma már tükörbe?


Biztosan, és minden bizonnyal elégedett is volt megjelenésével. Persze, mert az álszent közvélekedéssel ellentétben igenis számít a külső, a stílus, és a kisugárzás. Ez fokozottan igaz, ha egy vállalkozásról beszélünk.Ön szerint vállalkozása is elégedett lehet a tükörképével?


Ön profi abban, amit csinál, de minden hiába, ha ez a profizmus nem köszön vissza cége megjelenésében. Mi a Vintézis Kreatív stúdiónál ahhoz értünk, hogy vállalkozásának, termékének stílust adjunk, és felruházzuk egy összetéveszthetetlen, egyedi külsővel.

De miért pont a Vintézis?


Röviden: mert jók vagyunk.
Bővebben: mert nem csak a technikai és szakmai hátterünk van meg, hanem a kellő beleérző képességünk is. Igyekszünk az Ön fejével is gondolkodni, de bármilyen témában tudunk kreatív és újszerű megoldásokat találni. Legyen szó kereskedelemi vagy szolgáltató cégről, csomagolás tervről, sport ruházat tervezésről, vagy éppen a dugulás elhárításról. (nézze meg referenciáinkat!) Sajnos Magyarországon számos vállalkozás mind a mai napig igénytelen cége vizuális megjelenítésére. Sokan azt gondolják, hogy elég az Internetről “kölcsönvenni” néhány grafikai elemet, melléjük írni a cég nevét egy – rosszul kiválasztott – betűtípussal, és máris készen van a vállakozás arculata. Pedig Ön is tudja, hogy ez nem így van. Hiszen pl. a gyomortükrözést sem az egyik kedves ismerősünkkel végeztetjük el. Menjen biztosra és bízza a mi szakértelmünkre cége arculatának és reklámanyagainak megtervezését!